Beamer voor Meidenclub

26 aug 2020

Doornlaan, Ede

Marije van den Berg

Sociale activiteiten
IMG-20190717-WA0041.jpg

Een vraag stellen



€ 169,99 van € 169,99 gedoneerd afgerond
€ 0,00 nog nodig
100% bereikt
2 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (2)
Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
Anoniem € 69,99 25-07-20
Anoniem € 100,00 25-07-20

Initiatiefomschrijving

The Girl Movement wil meiden en jonge vrouwen (11-25 jaar) met een vluchtelingachtergrond stimuleren om succesvol te participeren in de Edese samenleving. Wij doen dit door een netwerk aan te bieden waarin deze meiden en jonge vrouwen zichzelf kunnen zijn met hun diverse culturele achtergronden. Op deze manier worden ze op een ongedwongen manier uitgedaagd om succesvol te participeren en integreren in de Edese samenleving. Ons team bestaat uit vrijwilligers die hun leven graag met de meiden en jonge vrouwen delen. Dit gebeurt door samen verschillende (wekelijkse) activiteiten te organiseren zoals bijles, meidenvoetbal, dansles, samen koken, weerbaarheidstrainingen, zwemmen en wereldmeidenclub.

Het doel van The Girl Movement is niet slechts het aanbieden van activiteiten en een netwerk, maar door middel hiervan in verbinding komen met de meiden en jonge vrouwen, zodat zij, met behoud van eigen cultuur en waarden, succesvol kunnen participeren en integreren in de Edese samenleving.

The Girl Movement bestaat uit verschillende projecten waar onder andere de Wereldmeidenclub en @SomalisofEde vallen.

Voor onze activiteiten doen we veel verschillende dingen, check onze sociale media. Zo gaan we regelmatig met zijn allen op pad en doen we veel actieve dingen. Af en toe hebben we ook even zin om te relaxen en willen we graag een relax filmavondje of middagje organiseren. Of juist een goeie film kijken en daarna samen in gesprek. Om dit mogelijk te maken willen we graag een beamer aanschaffen die je heel makkelijk kan connecten aan je telefoon.

Zo zorgen we voor verbinding

Tijdens de activiteiten van The Girl Movement nodigen wij meiden uit via sociale media, andere kanalen en via via. We hopen zo Edese meiden aan elkaar te verbinden. Samen sta je sterker dan alleen!

Voor wie

Meiden en jonge vrouwen tussen 11-25 jaar.

Activiteiten zijn op wisselende data en iedereen is welkom! Check onze sociale media kanalen voor data of neem contact op.

Omschrijving van de plek

Bij een van de vrijwilligers thuis. Of in de ruimte onder de Elskamp flat.

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
1 € 169,99 Beamer

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet