Buikdanssjaaltjes voor Syrische dansles

20 jan 2021

Doornlaan, Ede

Marije Van den Berg

Kunst en cultuur
Sociale activiteiten
Sport en bewegen
Buikdanssjaaltjes voor Syrische dansles
Een vraag stellen een vraag stellen

Een vraag stellen€ 451,70 van € 451,70 gedoneerd afgerond
€ 0,00 nog nodig
100% bereikt
1 donaties
0 dagen te gaan

Bijdragen (1)

Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
Anoniem € 451,70 26-11-20

Initiatiefomschrijving

The Girl Movement wil meiden en jonge vrouwen (11-25 jaar) met een vluchtelingachtergrond stimuleren om succesvol te participeren in de Edese samenleving. Wij doen dit door een netwerk aan te bieden waarin deze meiden en jonge vrouwen zichzelf kunnen zijn met hun diverse culturele achtergronden. Op deze manier worden ze op een ongedwongen manier uitgedaagd om succesvol te participeren en integreren in de Edese samenleving. Ons team bestaat uit vrijwilligers die hun leven graag met de meiden en jonge vrouwen delen.
Dit gebeurt door samen verschillende (wekelijkse) activiteiten te organiseren zoals bijles, meidenvoetbal, dansles, samen koken, weerbaarheidstrainingen, zwemmen en wereldmeidenclub.

Het doel van The Girl Movement is niet slechts het aanbieden van activiteiten en een netwerk, maar door middel hiervan in verbinding komen met de meiden en jonge vrouwen, zodat zij, met behoud van eigen cultuur en waarden, succesvol kunnen participeren en integreren in de Edese samenleving.

The Girl Movement bestaat uit verschillende projecten waar onder andere de Wereldmeidenclub en @SomalisofEde vallen.

Voor onze activiteiten doen we veel verschillende dingen, check onze sociale media. Zo gaan we regelmatig met zijn allen op pad en doen we veel actieve dingen. We willen graag gaan dansen met de meiden. Het is leuk om dansjes uit eigen cultuur aan elkaar aan te leren. We zijn hier al mee begonnen en zien dat de meiden erg genieten. We willen graag van die leuke buikdanssjaaltjes met muntjes aanschaffen om helemaal in de sfeer te komen. Deze zullen in het bezit zijn van The Girl Movement en meermaals gebruikt worden.

Zo zorgen we voor verbinding

Meiden leren elkaar en elkaars cultuur kennen. Nieuwe meiden zijn altijd welkom en er wordt aan PR gedaan op social media of via via.

Voor wie

Meiden en jonge vrouwen tussen 11-25 jaar.

Activiteiten zijn op wisselende data en iedereen is welkom! Check onze sociale media kanalen voor data of neem contact op.

Omschrijving van de plek

Adres van The Girl Movement, danslessen zijn in gymzaaltjes door heel Ede.

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
3 € 22,50 Heupsjaal met gekleurde steentjes
4 € 9,95 Heupdanssjaals paars met pailetten
6 € 19,95 heupdanssjaals multicolor met pailetten
6 € 19,50 Heupsjaal met druppelvormige pailletten
6 € 17,95 Heupsjaal zwart met zilveren band

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail