Vier het leven tas!

1 jul 2021 t/m 30 november 2021

Grotestraat, Ede

Angelique Bols

Sociale activiteiten
Zorgen voor elkaar
Duurzaamheid
tas.jpg

Een vraag stellen



€ 15,00 van € 1125,00 gedoneerd gesloten
€ 1110,00 nog nodig
1% bereikt
2 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (2)
Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
Anoniem € -7,50 20-01-22
Angelique Bols € -7,50 20-01-22
Anoniem € 7,50 19-04-21
Anoniem € 7,50 18-04-21

Initiatiefomschrijving

De afgelopen tijd is voor ons allemaal een grote uitdaging geweest. En dat is het nog steeds! Het kan dan lastig zijn om het positieve van het leven nog te kunnen zien en vooral voelen... Maar er is nog zoveel om dankbaar voor te zijn! Met dit initiatief willen we Edenaren uitdagen om zichzelf en elkaar te inspireren. Waar ben jij dankbaar voor? Wat tovert een glimlach op jouw gezicht? Wat waardeer jij in jouw leven? Schrijf, kleur, teken het op je tas! En gebruik deze tas zo vaak mogelijk zodat iedereen kan zien wat jij wilt vieren in jouw leven.

Zodra de overheid het toestaat zullen we diverse workshops organiseren waarvoor je je kunt inschrijven. Op een aantal locaties in Ede. Dan gaan we met elkaar aan de slag om er een mooie en vooral verbindende belevenis van te maken!

Je zult ongetwijfeld tassen herkennen bij andere Edenaren en elke tas zal een glimlach op gezichten toveren. Laten we elkaar op deze manier inspireren om het leven te blijven vieren :-)

Er zullen tassen zijn in allerlei leuke kleuren. Elke tas is gemaakt van duurzaam materiaal en is wasbaar. In de tas vind je materiaal om je tas mee te beschrijven of er iets moois op te tekenen (textiel stiften/verf). En natuurlijk kun je het verder versieren zoals je wilt. Zelf materialen meenemen naar de workshops mag. Leef je uit!

Zo zorgen we voor verbinding

De workshops zijn een mooie gelegenheid om contact te leggen met anderen in jouw die je niet zomaar spreekt. Het gezamenlijke doel zorgt voor verbinding.
En na de workshop zal elke tas herkenbaar zijn als 'vier het leven' tas. Wat zomaar weer een mooi gesprek op gang kan brengen.

Voor wie

Iedere inwoner van Ede.

Wanneer

donderdag 1 juli 2021
dinsdag 30 november 2021

Omschrijving van de plek

Zodra de overheid het toestaat zullen we op diverse locaties workshops organiseren. Afgestemd op de dan geldende veiligheids maatregelen.

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
150 € 7,50 Tas met inhoud

Vrijwilligers nodig voor

Inspireer mensen om mee te doen! Post ideeën op social media. Maak foto's van ideetjes. Schrijf mooie teksten op je Facebook account die anderen op een tas kunnen schrijven.
Daarnaast zoeken we ook mensen die mee willen helpen de workshops te organiseren. En praktisch willen helpen met wat daarbij komt kijken.

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet