Verfraaiing Timanshof

10 jan 2022 t/m 4 februari 2022

Hof van Sint Pieter, Bennekom

richard bergen

Kunst en cultuur

Een vraag stellen€ 1 350,00 van € 1 350,00 gedoneerd afgerond
€ 0,00 nog nodig
100% bereikt
1 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (1)
Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
Anoniem € 1 350,00 22-12-21

Initiatiefomschrijving

Beschrijving: De Timanshof is een appartementencomplex voor ouderen, die nog zelfstandig wonen. In het wooncomplex wonen 120 bewoners. De activiteitencommissie van de Timanshof behartigd de belangen van hen. Zij willen graag de kale gangen van de Timanshof verfraaien. Dit willen ze doen d.m.v. het ophangen van schilderijen en deze aan te kopen. Zij zullen deze aankoop gezamenlijk met haar medebewoners organiseren en uitvoeren. Met Ede-Doet bonnen hebben zij voor de Timanshof €1.350,- opgehaald. Dit bedrag wil de activiteitencommissie in samenspraak met de bewoners graag besteden aan dit initiatief. Het bedrag is voldoende om enkele schilderijen aan te schaffen.

Medeorganisatoren: Wat betreft medeorganisatoren zal de activiteitencommissie actief haar medebewoners van de Timanshof betrekken bij dit initiatief en zal er gekeken worden naar mogelijke samenwerkingen met kunstliefhebbers en/of kunstgalerijen in Bennekom.

Waar: de Timanshof, te Bennekom

Wanneer: in het 1e kwartaal van 2022

Hoeveel geld heb je nodig: het opgehaalde bedrag van €1.350,-

Zo zorgen we voor verbinding

Als bewoners door de gangen lopen, die verfraait is met kunst, krijgen ze een veiliger en vertrouwder gevoel. Deze schilderijen geven geen negatieve prikkels voor de ouderen bewoners, maar een positieve prikkel die aanzet tot een gesprek of waar je in stilte van kunt genieten. Het creëert een huiselijkere sfeer en draagt bij aan het welzijn van de bewoners.

Voor wie

De bewoners van de Timanshof

Wanneer

maandag 10 januari 2022
vrijdag 4 februari 2022

Omschrijving van de plek

De Timanshof is een appartementencomplex voor ouderen, die nog zelfstandig wonen. In het wooncomplex wonen 120 bewoners.

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
10 € 135,00 Schilderijen

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail