WOODROCK

15 april 2018

Molenstraat

Cultura

Je iDeal donatie is verwerkt.

Er is iets misgegaan bij het verwerken van je iDeal donatie.

een vraag stellen

Een vraag stellen

Stuur de initiatiefnemer een e-mail met mijn contactgegevens (als u deze ingevuld hebt: adres, e-mailadres en telefoonnummer), zodat deze contact met mij op kan nemen. Let op: als de initiatiefnemer geen contactgegevens van je heeft, kan hij of zij ook geen contact opnemen.€ 1 880,00 van € 1 780,00 gedoneerd
afgerond
€ 100,00- nog nodig
106% bereikt
3 donaties
0 dagen te gaan

Bijdragen (3)

Naam
Bijdrage
Datum
Bezoekers € 5,-- e € 200,00 29-01-18
Inkomsten uit deelna € 1 080,00 29-01-18
Fonds voor Cultuurpa € 600,00 29-01-18

Initiatiefomschrijving

Ben je 49+? Handig met hout? Nieuwsgierig naar wat je creatieve vermogen nu weer voor je kan betekenen? Doe dan mee met een donatie- of actief aan WOODROCK!. Een co-productie van Rockin' Old School (ROS) en Houtclub-Ede.
In Woodrock. Vanaf 6 februari 2018 zijn houtbewerkers van harte welkom bij Houtclub-Ede om mee te werken aan het maken van een mega groot kunstwerk. Beeldend kunstenaar Coos Hoving uit Lunteren maakte een basisontwerp waar makers bij Houtclub Ede hun creativiteit en vakmanschap op los kunnen laten. Wie mee wil werken aan dit houten kunstwerk is van harte welkom en kan zich opgeven via www.houtclub-ede.nl en via http://www.rockingoldschool.nl/Woodrock.html .
In een periode van ruim 8 weken wordt het enorme houten beeld (zie foto voor basisontwerp) in de werkplaats van Houtclub-Ede nader ontworpen qua kleur, textuur, nuancering en afwerking. Vervolgens wordt het onder deskundige begeleiding door deelnemers gemaakt en in elkaar gezet. Op zo’n manier dat het demontabel is en op zondag 15 april in het Atrium van Cultura kan worden opgebouwd voor een groot publiek dat het 25-jarig bestaan van de Houtclub-Ede bezoekt. De onthulling en opbouw van het beeld valt samen met de eindpresentatie ROS PAKT UIT#7 waarin 4 bands weer een rockconcert presenteren in de popzaal van Cultura.

Voor wie

Houtbewerkers van 49+ in Ede e.o.

Omschrijving van de plek

De werkplaats van houtclub-ede, Hoorn 19 en de repetitielokalen van Rockin' Old School in Cultura Ede.

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
1 € 1 780,00 hout, verbindingsmateriaal en verf

Meld een initiatief aan

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van
nieuwe initiatieven in:

Deel deze pagina

Vertel je buren over EDE DOET

Facebook Twitter E-mail