< Terug

Keukenaanpassing voor Ericahorst

Met het doorknippen van een lint hebben mevr. Heijveld (oudste deelneemster van de huiskamer) en dhr. Ed Heyden (vrijwilliger van het eerste uur)op woensdag  11 december 2019 het nieuwe keukenblok in de Ericahorst officieel opengesteld voor gebruik. Beide senioren zijn vaak terug te vinden in de Ericahorst en vinden dat het buurthuis een must is voor de wijk Veldhuizen e.o.

Met name senioren maken veel gebruik van het buurthuis de Ericahorst en zij zijn blij dat na jaren van uitgesteld onderhoud er nu meer aandacht is voor de inrichting en indeling van de Ericahorst.

Ed Heyden geeft aan een trotse vader en opa te zijn, het initiatief voor het aanpassen van de keuken werd bij Ede Doet ingebracht door een van zijn zonen. Alle werkzaamheden in de keuken  o.a. breken muren, timmerwerk, stucwerk, betegelen, aansluiting water en elektra, plaatsen van de keuken, werden uitgevoerd door zijn zonen Ed, Ernst, Ron en zijn kleinzonen Tim, Stephano en Patrick.

De nieuwe keuken is precies op tijd klaar om alle activiteiten rond de Kerst te kunnen faciliteren.

Ik wil onze sponsoren die  hier medeverantwoordelijk voor zijn graag vermelden en bedanken voor hun bijdrages.

-ITN Installatietechniek B.V., voor het aanpassen van het radiatorplan en het verwijderen van een radiator en diverse loze leidingen.

- Bouwbedrijf Kreeft Ede ,voor het leveren van het systeemplafond en de wandtegels met benodigde voorstrijk en lijmen. Met name de extra levering van nog meer wandtegels heeft de keuken een bijzondere uitstraling gegeven.

-BRUIL Ede, voor het leveren van alle benodigdheden om diverse tegels te leggen en de wanden te stucen.

- Keukencentrum AXI Ede, voor de levering van het keukenblok tegen een sterk gereduceerde prijs.

-De gemeente Ede, voor toestemming aanpassing keuken en het ondersteunen van het initiatief via Ede Doet.

-Malkander, voor de koffie, frisdrank en de lekkere snacks, daarnaast de levering van de benodigde verf.

Grote dank aan alle mensen die actief en enthousiast de Ede Doet waarde cheques verzameld hebben en deze beschikbaar hebben gesteld voor het buurthuis de Ericahorst.

Met veel plezier kijkt de Heyden clan terug op bovenstaand project, zij hoopt dat dit project een aanzet kan zijn tot verdere verbeteringen in de Ericahorst.

Nieuwe initiatieven zullen zeker volgen voor buurthuis de Ericahorst, echter een actief beleid en de steun van de gemeente Ede en Malkander zijn benodigd om een veilig en gastvrij buurthuis open te kunnen houden voor de vele senioren die van de Ericahorst gebruik maken.

Rest mij om iedereen fijne feestdagen toe te wensen en een goede overgang naar het jaar 2020

Initiatief uitgevoerd
28 december 2019

Organisator
Ron Heyden

Locatie
Buurthuis Ericahorst voor o.a. Ede west en Veldhuizen

Opgehaald bedrag
€ 2 500,00
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van
nieuwe initiatieven in:

Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail