< Terug

Buurtfeesten Oraniënburg Ede

Verslag buurtfeest Oraniënburg op zaterdag 11 Juli.

Op 11 Juli 2020 heeft de Oraniënburg voor haar bewoners een BBQ georganiseerd. De BBQ vond plaats op de binnenplaats achter het gebouw, met inachtneming van de voorgeschreven 1,5 meter afstand.

Met ondersteuning van de spullen die we met behulp van de Ede Doet bonnen hebben kunnen aanschaffen, hebben we een gezellige avond kunnen organiseren. Een avond waarbij jong en oud op een ongedwongen manier aanwezig kon zijn. De bestaande onderlinge contacten werden versterkt en met nieuwe bewoners werd contact gelegd, waardoor een ieder zich welkom voelt in ons appartementencomplex.

Onder het genot van een hapje en een drankje, was het een gezellig samenzijn. De twee barbecues waren bijeen gespaard met de Ede Doet bonnen, samen met twee grote partytenten, twee kachels, twee haspels en een opbergbox, die tevens fungeerde als zitplaats.

Op deze wijze kon er na de BBQ nog gezellig met elkaar geborreld worden, zonder dat we ons moesten storen aan de weersomstandigheden!

Het was al met al een zeer geslaagde avond waar we met bewoners leuk op terug kunnen kijken en we kijken al uit naar de nazomer-avond die we ongetwijfeld nog zullen organiseren.

Initiatief uitgevoerd
31 juli 2020

Organisator
Carolien Pol

Locatie
Binnenplaats van gebouw de Oraniënburg

Opgehaald bedrag
€ 709,71
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail