ID 1167 Zomerfeest 2019

Zaterdag 15 juni was ons jaarlijkse zomerfeest in Speeltuin de Korenbloem. Op die dag waren jong en oud welkom in de speeltuin. We mochten circa 550 kinderen ontvangen met hun ouders.

Ook dit jaar heeft de organisatie weer flink wat leuke attracties gehuurd en hebben wij er met elkaar een ‘Zomers’ feestje van gemaakt. Er was een stormbaan van ruim 25 meter en daarnaast diverse zomerse spelletjes. Van bananen vangen tot een enorme belleblaas. Natuurlijk kon je je ook laten schminken en kon er geknutseld worden. De paardentram heeft ook veel kinderen meegenomen voor een tochtje door de wijk. De hit van de dag was de kinderdisco met de kinderDJ. Wat hebben de kinderen lekker gedanst. Kinderen gingen naar huis met een leuke hawaii ketting en een geschilderd bloempotje met een bloemetje erin.

Volwassen konden voor een klein prijsje genieten van een snack en drinken halen bij onze catering terwijl ze luisteren naar muziek en hun kinderen zagen spelen. Aan ijsjes en pakjes drinken heeft het die dag niet ontbroken.

We zijn super trots dat we op die dag ook ons 65 jarig bestaan als speeltuin konden vieren. Burgemeester Verhulst heeft onze speeltuin met een bezoekje vereerd. Deze dag konden we vieren door de waardecheques van Ede Doet. Super fijn dat we mooie attracties en spelletjes konden huren van de verzamelde bonnen.

Initiatief uitgevoerd
15 juni 2019

Organisator
speeltuinvereniging de Korenbloem

Locatie
Speeltuin de Korenbloem

Opgehaald bedrag
€ 3755,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet