< Terug

BBQ 2021

Op 21 augustus was er na 2 jaar weer eindelijk een BBQ. Wat hebben de bewoners er naar uit gegekeken. Rond kwart voor vijf kwamen de eerste mensen al binnen en zochten een plekje in de tent. Deze was (en dat kon ook vanwege het mooie weer) aan 3 kanten open, zodat er genoeg ventilatie was. Dit alles ivm de coronamaatregelen. Tevens bestond onze Bewonersvereniging 25 jaar, dus we kregen allemaal lekker koffie/thee met wat lekker vooraf. Daarom waren de tenten leuk versiert met ballonnen met 25 erop.

Via Verhuurstad hadden we dit jaar 2 koks, die de BBQ  verzorgden. Na een openingwoordje van de voorzitter, Marja v.d. Broek, kon er begonnen worden met eten. Ook nu (vanwege de coronamaatregeln) ging het anders dan anders. Dit keer werd tafel voor tafel naar voren geroepen, zodat er voor de BBQ geen file ontstond. Ook voor de vegetarische onder ons was goed gezorgd.

Zo kon iedereen genieten, terwijl er op de achtergrond gezellige muziek gedraaid werd en oude foto's van eerdere BBQ's bekeken konden worden. Na de BBQ kon men nog lekker genieten van een verse fruitsalade, desnoods met een heerlijke toef slagroom.

 

Al met al een zeer geslaagde BBQ, met dank aan Verhuurstad voor de tenten en interieur en Ede Doet voor de sponsoring

 

Met vriendelijke groeten

Het Bestuur

Bewonersvereniging Groenendaal II

 

Initiatief uitgevoerd
25 augustus 2021

Organisator
B.w.v. Groenendaal II

Locatie
achterkant van de flat, rondom de liftkoker

Opgehaald bedrag
€ 1 400,00
Meld een initiatief aan

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail