< Terug

Samen Lijsterbeslaan 2020

Het Lijsterbesje 2020

 

Om onze straat op een aansprekende manier op de hoogte te houden over het wel en wee van de buurtbewoners en wat we met de Ede Doet initiatieven bereiken, maken we een straatkrantje, printen het uit en doen we het bij alle buurtbewoners in de bus. Dit buurtnieuws wordt erg gewaardeerd door de buurtbewoners!

 

Fleurige boomspiegels Lijsterbeslaan Bennekom

 

We hebben we ons initiatief ook dit jaar in tweeën gedeeld en gebruiken het grootste deel van de Ede Doet bonnen om planten en grond te kopen voor de boomspiegels.

Na de renovatie van de straat zijn 6 lijsterbessen teruggezet aan de zuidkant van de straat. Omdat de Lijsterbeslaan een makkelijke route is voor velen om met de hond naar het bos te lopen, willen we de boomspiegels zo aanplanten dat men de honden niet in de boomspiegels uitlaat. We maken er boomspiegeltuintjes van!

Op een zonnige dag hebben we, met hulp van jong en oud, de boomspiegeltuintjes aangeplant en voorzien van een zak nieuwe grond. Nu ziet de straat er weer fleurig en groen uit! Verschillende buurtbewoners zorgen voor het onderhoud en geven de tuintjes extra water als het nodig is.

 

Bedankt Ede Doet!

Initiatief uitgevoerd
31 oktober 2020

Organisator
Plien Nooij

Locatie
De Lijsterbeslaan HighTea zal in een van de achtertuinen worden gehouden.

Opgehaald bedrag
€ 217,50
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail