< Terug

Opknapbeurt hal-entree

De opknapbeurt van de flat Hofstaete heeft plaats gevonden, een hele verbetering voor de bewoners, bezoekers en de buurt.

Aan het begin van het jaar waren er verschillende artikelen geselecteerd om de verbetering van de Hal/Entree te realiseren maar in de loop van het jaar bleek al gauw dat sommige artikelen waar de keus op was gevallen uitverkocht waren, we hebben toen het bedrag moeten verhogen met het gevolg dat we meer bonnen nodig hadden dan beraamd zodat we alternatieven spullen konden aanschaffen.

Dit is gelukt, na enige inspanning waren er voldoende bonnen gedoneerd en is de verbetering van de Hal/Entree in gang gezet. De verlichting in de hal was al eerder aangepast door het team klein onderhoud van de flat. Met de nog aanwezige verf hebben we eerst de muur en deuren opnieuw geverfd waar nodig.

Een boekenkastje voor het ruilen van boeken is opgehangen zodat de vloer vrij blijft. De nieuwe plantenbak is halverwege het raam op een verhoging gezet zodat de planten meer tot recht zijn gekomen. Ook de bank deed aan de verwachtingen met daarachter een vijfluik met bosgezicht. Tot slot een kaart van de Gemeente Ede geprint op aluminium, hierop kan je de plaats van de flat vinden met de uitgebreide omgeving en de rest van Ede.

Er was veel belangstelling tijdens de werkzaamheden, veel bewoners hebben mee geholpen, het was een drukte van belang in de hal, zelfs voorbijgangers kwamen een kijkje nemen en alvast proefzitten op de nieuwe bank. Alleen maar positieve opmerkingen ontvangen, de hal/entree lijkt nu veel groter en ziet er mooi en eigentijds uit.

Al met al een geslaagd project, met dank aan de personen die de bonnen hebben gedoneerd, de hulptroepen en natuurlijk "Bedankt Ede-Doet"

Initiatief uitgevoerd
30 november 2020

Organisator
Gerard Oostendorp

Locatie
Hal-Entree Flat Hofstaete

Opgehaald bedrag
€ 574,66
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail