Aanschaf handmolen (kweern) voor Keetmolen Ede

Als gevolg van drugsoverlast in het stationsgebied hebben wij afgezien van ons plan een buurtbankje aan te schaffen. In overleg met omwonenden die de cheques hebben geschonken hebben wij besloten, na overleg met Ede doet, ons initiatief aan te passen. In overleg is besloten ons plan te wijzigen en er met de opgehaalde cheques voor de Keetmolen een handmolen, kweern genaamd, mee aan te schaffen. Het was een lang gekoesterde wens van de Keetmolen om een handmolen aan te schaffen. De Keetmolen gebruikt deze handmolen bij het ontvangen van basisschoolleerlingen die daarmee zelf meel kunnen malen. Bewoners in de omgeving van de Ketmolen ontmoeten elkaar regelmatig bij de Keetmolen. 
In de bijgevoegd foto's is ziet u de kweern en enkele foto's van het bedrijf in Malden dat de kweern heeft vervaardigd. Leuk om te melden dat dit bedrijf het enige bedrijf in de wereld is dat handmolens vervaardigd van molensteen..
Omdat het bedrag net ontoereikend was om de handmolen aan te schaffen hebben enkele bewoners nog geld gedoneerd om de aanschaf mogelijk te maken.

 

Initiatief uitgevoerd
1 april 2021

Organisator
A de Bruin

Locatie
Keetmolen

Opgehaald bedrag
€ 350,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet