< Terug

Halloween ‘DRIVE-THRU 2020’

Halloween 2020 

Dit jaar anders dan voorgaande jaren, maar we probeerden er toch nog iets leuks van te maken voor alle kinderen! Het is namelijk al ruim 6 jaar een begrip; Halloween Trick or Treat. Met alle kinderen langs de huizen. Het afgelopen jaar deden steeds meer huizen mee en versierden zij ook hun tuin .. erg leuk, die betrokkenheid! Helaas gooide COVID-19 dit jaar roet in het eten (Lees: in het snoep) en kon het op deze manier niet doorgaan.

Het idee was om dit jaar een drive-thru te organiseren, zodat kinderen in de auto een tasje konden ophalen. Hier was al snel vanaf gestapt. 

We hebben uiteindelijk besloten om de kinderen in tijdsblokken te laten komen naar de ingang van stichtinggebouw Ina-Ama. Daar konden zij hun tasje met inhoud ophalen. (Van de Ede Doet cheques hebben wij een leuke inhoud kunnen halen voor de tasjes en met een donering van Stichting Ana-Upu hebben wij het compleet kunnen maken.)De ingang en het pad ernaar toe hebben wij 'eng' versierd, zodat zij toch een leuke, enge Halloween beleving hadden. In de omgeving liepen dan vrijwilligers rond, #teamscary, die de kinderen en hun ouders lieten schrikken. 

Hopelijk kunnen wij het volgend jaar weer groots aanpakken!

Initiatief uitgevoerd
31 oktober 2020

Organisator
Stichting Ana-Upu

Locatie
In de straat van Stichting Ana-Upu

Opgehaald bedrag
€ 941,36
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail