Straat Feest

Straat feest 2021

Wat hebben wij een prachtige gezellige dag gehad met zijn allen!! We begonnen de dag met iedereen gezellig  de straat  te versieren heel veel vlaggetjes ballonnen en kinderen die gingen al vlaggen tekenen.

Om 11:00uur begonnen we met gezellig gezamenlijk op te warmen onder begeleiding van mijn dochter van 15 die ging dansen op muziek. De buurman heeft de hele dag gezellig muziek gedraaid waardoor er echt een konings dag gevoel was!

Daarna gingen de kinderen allemaal de spelletjes langs in kleine groepjes, ze hadden een stempelkaart mee die ze konden afstempelen als ze het spel hadden gedaan en kregen dan een klein cadeautje als ze alles gehad hadden. Er kwamen veel kinderen ook gezellig vanuit de buurt dus niet alleen onze kinderen vanuit  de straat, dat maakte het echt nog gezelliger! Hoe blij alle kinderen waren daar doen we het voor! Ongeveer 40 kinderen hebben genoten van alle spelletjes en muziek.  Sommige buren hadden voor alle kinderen nog chips en snoep en ijsjes uitgedeeld hoe leuk!

Ook sommige volwassenen waagden een poging met de spelletjes. Uiteraard hebben we ten alle tijden wel iedereen de ruimte gegeven ivm corona regels.

Om 14:30 ongeveer had iedereen de spelletjes soms zelfs 2x gedaan en hebben we opgeruimd  maar sommige buren bleven nog lekker van de zon genieten in de voortuinen en met elkaar kletsen.

Het was een geslaagde dag!!!

Initiatief uitgevoerd
27 april 2021

Organisator
Arienne Vergeer

Locatie
straat Veldbeeklaan ten hoogte van nr 29 en 16

Opgehaald bedrag
€ 168,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet