< Terug

Buurthuis de Ericahorst

Na een goed verlopen verzamelactie van EdeDoet waarde cheques was de Ericahorst er klaar voor.

Echter even een nieuwe muziekinstallatie bestellen en laten plaatsen, had meer voeten in aarde dan ik kon bevroeden. Door Corona gerelateerde oorzaken lagen diverse leveranties van apparatuur nagenoeg stil.

Dankzij de niet aflatende zoektocht van Electroworld Verkerk naar (nieuwe) leveranciers is het uiteindelijk gelukt een muziekinstallatie samen te stellen en uitgeleverd te krijgen.

Op donderdag 9 september was het zover, Collin van Electroworld had de taak op zich genomen om de nieuwe installatie te plaatsen. Met grote zorg en vakkundigheid heeft hij de zes nieuwe boxen opgehangen, de bedrading in orde gemaakt, de apparatuur aangesloten en ingeregeld.

Het eindresultaat mag er zijn, een schitterend geluid, zowel in de grote als kleine zaal en weer werkbare microfoons.

Dankzij alle donateurs van EdeDoet Cheques beschikt het buurthuis de Ericahorst nu over een muziekinstallatie die gebruiksvriendelijk is. Alle gebruikers van het buurthuis de Ericahorst kunnen de komende jaren, genieten van de mogelijkheden die de muziekinstallatie biedt.

Mijn dank gaat uit naar Verkerk-Ede (Electroworld) voor hun doortastendheid en goede service en naar alle mensen die hun waarde cheque ter beschikking hebben gesteld voor dit initiatief. 

 

 

Initiatief uitgevoerd
15 september 2021

Organisator
Ron Heyden

Locatie
In een voormalige basisschool zijn diverse organisatie ondergebracht. Malkander huurt diverse ruimtes in het gebouw en heeft het buurthuis de Ericahorst haar onderkomen gevonden. Een ontmoetingsplaats voor honderden senioren, een plek voor studiebegeleiding en ontmoetingen voor de jeugd.

Opgehaald bedrag
€ 2 650,00
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail