Jeu de Boulesbaan Hakselseweg fase II

Opening Jeu de Boules baan Hakselseweg 79 Ede.

Dankzij Ede doet en een gift van de ouders van een bewoonster konden we op 23 september onze Jeu de Boules baan openen. We hadden de buurt uitgenodigd en de opkomst was boven verwachting. Het regende maar dat mocht de pret niet drukken, we hadden het gezellig gemaakt met theelichtjes en bloemen en voor de regen hadden we de zonneschermen uitgeklapt. Onze bewoner Pim deed de welkomstspeech en onze bewoonster Miel mocht het lint doorknippen. Daarna gingen we uiteraard Jeu de Boules spelen onder het genot van een hapje en een drankje en werd het een gezellige avond. Er werden al gelijk ideeën geopperd voor een competitie en een Jeu de Boules app, dit gaan we zeker organiseren.

Wat is dit mooi, integratie ten top om met de buurtbewoners en hun kinderen samen Jeu de Boules te spelen. Gelijkwaardigheid, erbij horen dat is waar het om draait.

 

Initiatief uitgevoerd
5 september 2022

Organisator
Hanny Hulstein

Locatie
Appartementen complex , eigenaar Woonstede , Stichting Philadelphia doet de zorg over een groep mensen met een verstandelijke beperking die zelfstandig begeleid wonen.

Opgehaald bedrag
€ 1.077,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet