< Terug

Gezellige middag voor eenzame ouderen

LADIES’ CIRCLE EDE: MIDDAG VOOR OUDEREN DAVEREND SUCCES!

Polonaise door optredens van Ronnie Tober en Edese Kreten

Op zaterdag 17 maart organiseerde Ladies’ Circle Ede met veel succes de middag voor ouderen die weleens alleen zijn. Ruim 100 ouderen werden persoonlijk door de ladies ontvangen bij Restaurant Buitenzorg. Het werd een geweldige middag en er werden zelfs nieuwe contacten gelegd.

Vanaf 09.45 uur stonden de chauffeurs met de wagens van NOOT Personenvervoer klaar om de ouderen op te halen bij hun thuisadres, waarna het feest kon beginnen. Om 11.00 uur werden de gasten ontvangen met koffie en gebak van Ambachtelijke Bakkerij Ten Veen. Op het gebak pronkte het nieuwe logo van Ladies’ Circle Ede. Na het welkomstwoord door de voorzitter werd afgetrapt met een optreden van Ronnie Tober. Uiteraard ontbrak het nummer “Rozen voor Sandra” niet en werd de polonaise ingezet bij het zeer toepasselijke nummer “Wat zou het leven zonder vriendschap zijn”.

Na het afsluitende nummer “We’ll meet again”, werd om 12.30 uur de lunch geserveerd. De Ladies liepen vakkundig rond met koppen zelfgemaakte soep en stokbroodjes. En op verzoek een Hollands broodje kroket met een mooi opgemaakt bolletje van rundersalade. Uiteraard allemaal bereid door de koksbrigade van restaurant Buitenzorg.

Na de zalige lunch konden de ouderen genieten van een optreden van de Edese Kreten. Meezingend genoot het gezelschap van de heerlijk zingende dames! Die samen prachtig waren uitgedost in het roze en de ouderen aan het swingen brachten met de Amsterdamse medley, uiteraard onder het genot van een zalig drankje.

Om 14.00 uur werd er nog een laatste nummer gezongen en kwam er een einde aan de zeer succesvolle middag. Bij buitenkomst kreeg iedereen nog een goedgevulde tas met het logo van Ladies’ Circle Ede, met mooie producten zoals een douchegel van DA Drogisterij Jonker, een gratis valpreventiecursus voor senioren van Fysiopraktijk Veluwse Poort, zelf in te kleuren ansichtkaarten van Uitgeverij De Lantaarn, een mooie Begonia aangeboden door KernGroen en kon het nagenieten van een fantastische middag beginnen.

“We hopen dat wij de ouderen een hele gezellige middag hebben gegeven en bovenal dat we ze een onvergetelijk dagje uit hebben bezorgd in restaurant Buitenzorg ”, aldus Ladies’ Circle Ede. “Voor ons is het evenement al een succes geworden want we hebben van 2 vrouwen gehoord dat er een date gepland staat. Een andere dame vertelde ons dat ze zo’n leuke tafeldame had waarmee ze snel eens een ijsje van Bernardo’s gaat eten, want deze bon zat ook in de goodiebag”.

“Na een goede evaluatie gaan we dit zeker nog een keer organiseren, want zelden hebben we zo genoten van mensen waar je iets goeds voor kunt doen”. Verder waren de quotes van de ouderen “Wat een mooie dag”, “Ik zal deze dag niet snel vergeten”, Ik blijf liever nog even zitten, want thuis zit er niemand op mij te wachten”. “Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan en mooie herinneringen gemaakt, des te meer reden om deze dag volgend jaar weer te herhalen”, aldus de Ladies!

Initiatief uitgevoerd
17 maart 2018

Organisator
Ilse Bothof

Locatie
Restaurant Buitenzorg

Opgehaald bedrag
€ 2 387,98
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail