1 april! Geen Keten Rally 2019

1 april 2019

Leek de Keten Rally 2019 je een top idee? Dan moeten we je helaas teleurstellen ... het is 1 april. Of vond je de combinatie van rally en bier ook al een beetje vreemd? Dan was je niet de enige. Sorry, we moesten wel even je aandacht trekken :).

De Keten Rally is een gezamenlijke campagne van de gemeente Ede, Politie en Brandweer. Jaarlijks gebeuren er in het buitengebied van Ede tientallen ongelukken met jonge bestuurders. Helaas vaak onder invloed van alcohol én door te hard rijden

Met deze campagne willen we iedereen die van een drankje in de keet houdt en coureurs in de dop hun rijgedrag nog eens laten overdenken. Pas op jezelf en op anderen in het verkeer. Want het kan zo ontzettend mis gaan!

Win met 2 personen Quadracen! 
Helaas, dus geen Keten Rally 2019. Om het goed te maken verloot de gemeente vier prijzen. Als je wint , kun je met twee personen Quadracen op de baan van Watergoed in Valburg. Wil jij deze prijs winnen? Mail dan naar ketenrally@gmail.com waarom JIJ moet winnen!

Je krijgt je donatie terug
Heb je je cheque of saldo gedoneerd aan de Keten Rally 2019 op Ede doet? Dan krijg je deze morgen 2 april van ons terug. Als je een account hebt, ontvang je de waarde van je donatie terug op je account. Heb je een donatie gedaan zonder account? Dan ontvang je van ons een nieuwe cheque die je weer kunt besteden aan een écht initiatief! Uiteraard ontvangen donateurs die gebruik maakten van iDeal hun donatie terug op hun bankrekening. Kijk hier welke initiatieven er op dit moment aan het sparen zijn op Ede Doet.

Brandweer De Valk
Maas-Jan Heij en André van den Brink van Brandweer De Valk vertellen in deze korte video over een ongeluk in 2004 dat een grote indruk op hen maakte. Helaas gingen drie jonge levens verloren. "Tuurlijk, ik ben ook jong geweest. Je probeert allemaal wel eens wat.", zegt Maas-Jan "maar [..] je ziet ook wat er kan gebeuren bij zo'n zwaar ongeval."

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail