Vanaf 24 maart ontvang je de eerste Ede Doet cheque 2020

20 maart 2020

Dat het coronavirus heel Nederland raakt, en dus ook de gemeente Ede, is inmiddels wel duidelijk. Op 24, 26 of 28 maart ontvang je de eerste Ede Doet cheque van 2020. Door de maatregelen om komende weken sociale contacten te vermijden, zijn we ons ervan bewust dat het inzamelen van de cheques dit keer iets anders zal verlopen. Denk er bijvoorbeeld aan om de cheques niet meer huis-aan-huis in te zamelen of via een andere fysieke actie. We vinden het belangrijk dat alle inwoners verantwoord met de maatregelen omgaan. Ideeën over hoe je wél verantwoord je initiatief kunt promoten en cheques kunt inzamelen delen we hieronder.

We vinden het belangrijk dat alle inwoners verantwoord met de maatregelen omgaan. Ideeën over hoe je wél verantwoord je initiatief kunt promoten en cheques kunt inzamelen delen we hieronder.

Buurtplatforms
Gelukkig biedt het internet tal van mogelijkheden om aandacht voor je initiatief te vragen en cheques in te zamelen. Vind elkaar bijvoorbeeld op de buurtplatforms: www.entrEde.nl, www.CentrEde.nl, www.KenHem.nl en www.VeldThuizen.nl. Hier kun je een oproep doen om jouw initiatief te promoten of ideeën en hulpvragen bij jou in de buurt te vinden of plaatsen.

Social media
Of plaats een oproep op een van de vele social media kanalen zoals Facebook, Instagram of WhatsApp om je initiatief onder de aandacht te brengen in jouw buurt. Deel bijvoorbeeld een leuke foto of een video-oproep met een link naar je initiatief op www.ededoet.nl. Het voordeel van deze kanalen is dat buurtbewoners direct hun cheque of de activatiecode met je kunnen delen.

Heb je zelf goede inzameltips? Deel deze dan met ons. Mail je tip naar helpdesk@ededoet.nl of deel je idee op onze Ede Doet Facebookpagina.

Let op! De vervaldatum van de activatiecode is verlengd tot 9 mei 2020. Wegens de situatie hebben we de datum verlengd. Je kunt dus tot 9 mei je cheque activeren op www.ededoet.nl.

 

Heb je vragen of hulp nodig?
Voor alle vragen over Ede Doet kun je contact opnemen met de helpdesk via helpdesk@ededoet.nl of bel 0318 24 01 18. Voor inhoudelijke vragen over je initiatief neem je contact op met de regisseurs van Ede Doet via regisseur@ededoet.nl of bel 0318 68 05 05.

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail