Activeer je Ede Doet cheque voor 9 mei!

28 april 2020

In maart ontving je weer een waardecheque voor Ede Doet. Heb je deze nog niet geactiveerd? Doe dit dan voor 9 mei.

Na het activeren van de cheque blijft het bedrag van € 7,50 geldig tot 31 december 2021. De waardecheque direct online doneren kan natuurlijk ook.

Coronavirus
Door de maatregelen om sociale contacten te vermijden, vragen wij cheques niet huis-aan-huis of via een andere fysieke actie in te zamelen. We vinden het belangrijk dat alle inwoners verantwoord met de maatregelen omgaan. Er zijn tal van mogelijkheden om via social media kanalen zoals Facebook, Instagram of WhatsApp en buurtplatforms. Wij vragen alle inwoners vooral daarvan gebruik te maken.

Ideeën over hoe je wél verantwoord je initiatief kunt promoten en cheques kunt inzamelen delen we hieronder.

Buurtplatforms
Gelukkig biedt het internet tal van mogelijkheden om aandacht voor je initiatief te vragen en cheques in te zamelen. Vind elkaar bijvoorbeeld op de buurtplatforms: www.entrEde.nl, www.CentrEde.nl, www.KenHem.nl en www.VeldThuizen.nl. Hier kun je een oproep doen om jouw initiatief te promoten of ideeën en hulpvragen bij jou in de buurt te vinden of plaatsen.

Social media
Of plaats een oproep op een van de vele social media kanalen zoals Facebook, Instagram of WhatsApp om je initiatief onder de aandacht te brengen in jouw buurt. Deel bijvoorbeeld een leuke foto of een video-oproep met een link naar je initiatief op www.ededoet.nl. Het voordeel van deze kanalen is dat buurtbewoners direct hun cheque of de activatiecode met je kunnen delen.

Heb je zelf goede inzameltips? Deel deze dan met ons. Mail je tip naar helpdesk@ededoet.nl of deel je idee op onze Ede Doet Facebookpagina

Heb je vragen of hulp nodig?
Voor alle vragen over Ede Doet kun je contact opnemen met de helpdesk via helpdesk@ededoet.nl of bel 0318 24 01 18. Voor inhoudelijke vragen over je initiatief neem je contact op met de regisseurs van Ede Doet via regisseur@ededoet.nl of bel 0318 68 05 05.

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail