Robuuste bank om grote Lindeboom

31 jan 2020

Nicolaas Maesstraat, Ede Gld

Uniek basisschool

Buitenruimte / Overig
IMG-8191.JPG

Een vraag stellen



€ 1270,00 van € 1270,00 gedoneerd afgerond
€ 0,00 nog nodig
100% bereikt
2 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (2)
Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
Uniek basisscho ... € 1140,00 09-12-19
Uniek basisscho ... € 130,00 09-12-19

Dit initiatief werd gesponsord door:

Initiatiefomschrijving

OBS Uniek is een schitterende school in de wijk Maandereng. Onze leerlingen komen niet alleen uit de directe omgeving, maar ook uit Enka, de Rietkampen en Oud Ede Zuid. Het schoolplein van OBS Uniek krijgt volgend jaar een flinke metamorfose. Van de grijze kale vlakte maken we een oase van groen, leven en natuur. Er komt een heus klein bos, een 'tiny forest', ongeveer zo groot als een tennisbaan.

De aanleg van het kleine bos is voor OBS Uniek de aanleiding om het hele schoolplein aan te pakken. Samen met leerlingen, leerkrachten, IVN, buurtbewoners en ouders gaan we aan de slag om de buitenkant van de school aan te laten sluiten op de binnenkant van onze school.

Midden op het schoolplein staat een grote, oude Lindeboom. We willen daar een robuuste hardhouten boombank omheen zetten, zodat er een mooie zitplek ontstaat. Niet alleen voor de leerlingen, maar voor alle buurtbewoners! Het schoolplein is immers ook na schooltijd openbaar toegankelijk. En straks wordt het een fijne plek om te genieten van het tiny forest. De bank is gemaakt van staal en hardhout en wordt stevig verankerd in het plein, zodat de bank tegen een stootje kan.

Help ons mogelijk maken dat ieder kind – jonger of ouder – met plezier op het schoolplein van Uniek komt!

Zo zorgen we voor verbinding

Het schoolplein van OBS Uniek wordt voor iedereen in de buurt een mooie, groene en gezellige ontmoetingsplek. Samen met leerlingen, leerkrachten, IVN, buurtbewoners en ouders gaan we aan de slag om het plein aan te pakken. Het plaatsen van de boombank doen leerkrachten en ouders samen.

Voor wie

Voor alle leerlingen van obs Uniek, maar zeker ook voor alle buurtbewoners. Het schoolplein is immers openbaar toegankelijk. Na schooltijd kunnen kinderen leren fietsen op het veilige plein van de school, terwijl hun (groot)ouders een fijne plek voor toezicht hebben op de boombank.

Omschrijving van de plek

Het schoolplein van OBS Uniek, tussen de Jan Vermeerstraat en de Nicolaas Maesstraat in Ede, Maandereng.

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
1 € 1270,00 Hardhouten boombank

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet