< Terug

Partytent en statafels voor de Parkflat

Partytent en statafels

Al vele jaren (sinds 2006) organiseert de klus/tuincommissie van de VvE Parkflat diverse activiteiten in en rond ons appartement complex. Zoals bijvoorbeeld het verticuteren, inzaaien, kalken van het gazon. Maar ook het opruimen gemeenschappelijke ruimte of het schilderen van het trappenhuis. Met na afloop een hapje en een drankje of BBQ. Met slecht weer werd dan snel een afdekzeil gespannen nooit ideaal, met als stattafel een kliko.

De afgelopen jaren zijn er ook activiteiten geweest rond de jaarwisseling wat zeker in de donkere dagen de onderlinge contacten bevorderd. Daarbij werd gebruik gemaakt van partytent van bewoner (3x3).

Door de perikelen rondom corvid 19 moeten we een pas op de plaats maken voor wat betreft het organiseren van activiteiten met groepen mensen. Maar we hopen dat de partytent met statafels aankomend jaar kan worden ingezet na de activiteiten georganiseerd door klus/tuincommissie. De partytent met statafels kan ook door bewoners worden gebruikt om bijvoorbeeld een verjaardag of kinderfeestje te organiseren in onze achtertuin. Vandaar een foto uit 2019 waarbij in allerijl een afdekzeil is gespannen in verband met regen.

Initiatief uitgevoerd
1 december 2020

Organisator
Ron van der Meij

Locatie
De achtertuin van de “Parkflat” Johannes Bosboomlaan te Ede

Opgehaald bedrag
€ 393,97
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail