< Terug

Verstopplekken schoolplein Balgzand

Chillplekken op het schoolplein

 

Een grote wens van de kinderen van de Vuursteen en de Kleine Prins was een plekje om te chillen. Even buiten zitten en kletsen met elkaar. Een wens van de leerkrachten van beide scholen was een zitkuil, zodat wij ook buiten les kunnen geven. Door het plaatsen van grote keien in een kring hebben wij beiden wensen kunnen doen uitkomen! De kinderen kunnen lekker chillen, de juffen en meesters kunnen bij mooi weer buiten in een kring lesgeven.

De kinderen kunnen zich ook verstoppen achter de keien. Daarmee hebben we ook een paar verstopplekken gecreëerd. Nog een wens van de kinderen die uit is gekomen.
Verstoppen achter de keien lukt niet voor de bovenbouwkinderen, maar voor die verstopplekken (iets hoger) sparen wij zeker nog even door.

Daarnaast blijkt dat de keien uitnodigen tot klimmen, balanceren en elkaar daarbij helpen. Daarom hebben we de keien vast laten leggen in het cement. Zo kunnen de kinderen niet alleen zitten en chillen, maar worden ze ook uitgedaagd tot bewegen.

 

Wij willen iedereen die mee heeft geholpen met sparen en zijn/haar cheque heeft gedoneerd bedanken. Het is fijn als je iets kunt realiseren wat vanuit de kinderen komt!

Team de Vuursteen en de Kleine Prins

 

*Uiteraard worden de hekken binnenkort weggehaald. Dat zal gebeuren na de veiligheidskeuring.

Initiatief uitgevoerd
31 mei 2022

Organisator
Renate Vlaanderen

Locatie
Het schoolplein aan de Balgzand

Opgehaald bedrag
€ 3 000,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet

Facebook Twitter E-mail