Buurtbbq Elzenbrink

Dit jaar hadden we ons lustrum buurtbbq-feest van de buurt Elzenbrink in Kernhem en daarom wilden we iets meer voor de kinderen doen. We wilden in ieder geval voor hun een springkussen huren. De opbrengst van de EdeDoet-bonnen viel dit jaar tegen. We hadden als doel ongeveer € 600 en hebben uiteindelijk met moeite bijna € 250 opgehaald. Dit was natuurlijk een flinke tegenvaller, waardoor we de bijdrage voor de mensen wat hoger moesten leggen dan vorig jaar. Uiteindelijk hebben we genoeg inschrijvingen en konden we de bbq door laten gaan.

Door een miscommunicatie met een leverancier over de leverdatum hadden we twee dagen voor de uitvoering een uitdaging: een nieuwe leverancier zoeken. En dat is gelukt: B&G Catering Services heeft ons fantastisch geholpen en super spullen geleverd, inclusief springkussen voor de kinderen.

De weergoden waren ons ook goed gezind; het was zonnig en lekker warm. Rond 22.30 kwam B&G hun spullen ophalen en hebben we nog een drankje genuttigd aan de eigen statafels.

Op voorhand heb ik aangegeven dat dit hoogstwaarschijnlijk de laatste keer is dat ik het regel. Na vijf jaar organisatie vind ik het mooi geweest. Bij de bbq werd er nog een woordje tot mij gericht en de vraag om te overwegen om het volgend jaar weer te regelen. To be continued.

Initiatief uitgevoerd
22 juni 2019

Organisator
Vera Waaijenberg

Locatie
Buurserzand/orvelterzand

Opgehaald bedrag
€ 250,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet