Zuinig op onze EDEDOET spulletjes.

30 apr 2021

Tuinderslaan, Ede

Ron Zwakenberg

Sociale activiteiten
flightcase.jpg

Een vraag stellen€ 450,00 van € 450,00 gedoneerd afgerond
€ 0,00 nog nodig
100% bereikt
2 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (2)
Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
Ron Zwakenberg € 442,50 28-03-21
Anoniem € 7,50 18-10-20

Initiatiefomschrijving

In de afgelopen jaren hebben we als buurtjes van de Tuinderslaan ons best gedaan om alle EDEDOET bonnen om te zetten in spullen die een verrijking zijn voor de sociale contacten. Ieder jaar houden we wel twee keer een buurtfeest, waaronder het wereldberoemde boerenwonderhutskoolstampotten feest. Met zijn allen in de grote tent, lekker warm, genieten van het samenzijn en elkaars verhalen.
Om alle spulletjes een beetje te koesteren willen we graag een flightcase maken waarin we de partytent, 5 bij 10 meter,en electra kunnen opslaan. De kartonnen dozen hebben nu echt wel hun dienst bewezen en worden alleen nog maar bij elkaar gehouden door de meerdere lagen plakband. Daarbij zal het bedrijf, waar we kosteloos mogen opslaan, hier ontzettend blij mee zijn. Het scheelt enorm in ruimte.
Kortom. Om de komende jaren zuinig met onze spulletjes om te kunnen gaan is een goede verpakking absoluut geen overbodige luxe. De flightcase gaan we zelf maken met de buurmannen of handige buurvrouwen, wat een activiteit op zich is. Hiermee creëren we een oerdegelijke opslag op wielen die gemakkelijk op onze buurtaanhanger kan worden gereden.

Zo zorgen we voor verbinding

Bedoeling is om hier een gezellige buurmiddag van te maken, met een tweetal activiteiten in de middag waaronder de flightcase en een stoeptegel mozaik voor iedere bewoner.

Voor wie

Alle bewoners van de tuinderslaan

Omschrijving van de plek

Oprit tussen Tuinderslaan 12 en 14

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
1 € 350,00 Hout
1 € 100,00 Wielen en diversen hoekijzer

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet