Kind Centraal beurs, Ede

15 sep 2017

Molenstraat, Ede

3x3remedial teaching

Kind Centraal fAVORIET(3).jpg

Een vraag stellen€ 0,00 van € 1.450,00 gedoneerd afgerond
€ 1.450,00 nog nodig
0% bereikt
0 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (0)

Initiatiefomschrijving

Platvorm voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling (POOO)

ZZP-ers uit de gemeente Ede e.o., die op de een of andere manier met kinderen en ouders werken, hebben zich verenigd in het Platform voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling.

Op vrijdag 15 september organiseert dit platvorm voor de eerste keer een beurs: De Kind Centraal Beurs in Cultura te Ede. Op deze beurs zijn ouders, professionals uit het onderwijs en in de zorg welkom.

Over het Platvorm voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling
Het doel van het Platvorm voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling, is ons kenbaar te maken als ondernemers met veel expertise en ervaring in het werken met kinderen en hun ouders.
In Ede en omgeving, bestaan lange wachtlijsten in de zorg voor kinderen. Deze wachtlijsten zijn toegenomen sinds de transitie van de jeugdzorg in 2015, zoals deze van overheidswege ingezet is.
Scholen zijn ook op zoek naar goede hulp i.v.m. de invoering van Inclusief Onderwijs. Te vaak zoeken zij deze hulp nog bij grote aanbieders, terwijl veel geschikte ZZP-ers voorhanden zijn.
Ook ouders zoeken geschikte begeleiding voor hun kind als het op school niet zo goed gaat, als studiebegeleiding nodig is, als er sprake is van ‘special needs’ of als er problemen zijn in het gezin.

Wij vinden dat kinderen en jongeren recht hebben op goede begeleiding, goede behandeling en goed onderwijs. Het is voor ons ondenkbaar dat zij op een wachtlijst terecht komen.

Wij zijn ondernemers die vanuit passie en een groot hart voor kinderen werken / gekozen hebben voor ons vak. Wij hebben als professionals veel te bieden aan ouders, zorgaanbieders en kinderen met een hulpvraag op het gebied van zorg, onderwijs en ontwikkeling.

Door ons te verenigen in een platvorm en ons te presenteren op een beurs, willen wij ons op de kaart zetten in de gemeente in Ede, zodat ouders, leerkrachten, intern begeleiders en professionals in de zorg ons weten te vinden en ons aanbod kennen.

Doel van de Beurs Kind Centraal op vrijdag 15 september 2017

1. Netwerken met elkaar, onderling informatie uitwisselen.
2. Ons kenbaar maken aan Onderwijs- en zorginstellingen en ouders in Ede e.o.

Vanuit de gemeente Ede is in Cultura het Atrium voor ons beschikbaar gesteld. Voor de workshops die ’s ochtends en ’s middags plaats vinden, moeten echter ruimtes worden gehuurd. Hiervoor is geen budget beschikbaar. Naar verwachting zal de huur van de ruimtes €700,00 kosten. Om verder ruchtbaarheid te geven aan de beurs moeten kosten gemaakt worden voor drukwerk. Naar verwachting zal het drukwerk ca. € 600 kosten.
Tijdens de beurs zal er een lezing worden gegeven door Judith van Gent. Kosten hiervan bedragen ca. €150,00.

Graag willen wij met de cheques van Ede doet proberen deze kosten te dekken.

Voor wie

ZZP-ers die met kinderen werken, in de gemeente Ede werkzaam zijn en zich willen aansluiten bij het Platform kunnen contact opnemen met Damayanti van der Velden, info@3x3rt.nl
Van 13.00-18.00 uur is de beurs geopend voor het publiek. Iedereen is welkom, vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Omschrijving van de plek

Cultura

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
1 € 700,00 Zaal- en tafelhuur
1 € 600,00 Drukwerk
1 € 150,00 Lezing

Vrijwilligers nodig voor

Is er misschien iemand die goedkoop drukwerk kan verzorgen?
We zoeken kranten en omroepen die reclame willen maken voor dit evenement.
Op de dag zelf is er hulp nodig bij de kaartjescontrole.
Voor de verkoop van de lootjes zoeken we wat oudere kinderen.

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet