Concert uitgevoerd door IKK Immanuel uit Harskamp

Verslag passie paasconcert I.K.K.Immanuel uit Harskamp en D.E.V. uit Kampen.12 April 2019 Oude kerk van Ede.Op 12 April mochten wij een passie paas concert organiseren voor de inwoners van Ede en omgeving.

Wij I.K.K. Immanuel uit Harskamp zijn een gemengd koor  en telt ongeveer 67 leden in de leeftijd van 23 jaar tot 93 jaar , onze leden komen uit de omgeving van Ede (Harskamp, Ede, Bennekom,Lunteren).

Voor ons Passie paasconcert hadden wij ons aangemeld voor de cheque van ede Doet, wij wilde als koor graag wat meer bekendheid geven aan de activiteiten van ons koor en zo vanons laten horen in de Grote kerk van Ede. we hebben daarom eens uitgepakt en het grote mannenkoor D.E.V. uit Kampen uitgenodigd om samen met onze een mooie muzikale avond te maken, waar de inwoners van Ede van konden genieten en wij de Paasboodschap uit konden dragen.

De muziklae omlijsting werd verzorgd door Jan Loosman Bariton (Urk), Bastiaan Stolk Organist (gekozen bij de EO tot beste amatuerorganist van 2016) en Evelyn Heuvelmans op de Hobo zij geeft les op de muziekschool.

Dit alles stond onder de bezielende leiding van Gerwin van der Plaats Organist Pianist en Dirigent.

Het werd een prachtige opkomst die met de ede doet aktie helemaal een gouden randje heeft gekregen, zonder die bijdrage is het voor ons wel alstig om zo groots uit te pakken.

Ede bedankt voor de bijdrage , wij en alle aanwezigen hebben genoten.

 

Initiatief uitgevoerd
12 april 2019

Organisator
Anoniem

Locatie
De mooie Oude kerk in centrum van Ede met prachtige akoestiek.

Opgehaald bedrag
€ 650,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet