LENTEFEEST Tuinderslaan.

25 mei j.l hebben we in de Tuinderslaan ons jaarlijks terugkerende straatfeest gehouden met het thema “ Lentefeest Tuinderslaan”.
Alle bewoners worden ruim van tevoren uitgenodigd en natuurlijk geënthousiasmeerd om aan te schuiven aan de feestelijke dis.
Zaterdagochtend was er behoorlijk wat bedrijvigheid op het evenementenplekje. Dit jaar zowaar een groot luchtkussen en een hotdog kraam.
Gelukkig alles op tijd klaar voor het middagprogramma wat bestond uit een high tea momentje. Alle bewoners hadden een hapje gemaakt voor bij de koffie of thee. Van jong tot oud schuift aan en al snel worden er sterke verhalen en oude koeien uit de sloot van de Tuinderslaan gehaald. Tijdens het welkomstwoord werd er over ieder “huisnummer” een korte anekdote verteld, ter vermaak van alle bewoners.
De thee liep langzaam over in het avondprogramma dat bestond uit een BBQ. Ieder had zijn eigen vleespalletje meegenomen en al genietend van een biertje werd het vlees bruin gebakken. Ook hier hadden meerdere bewoners het initiatief genomen om een bv een salade te maken waar allen van konden genieten. Natuurlijk had de hotdogkraam grote aftrek, vooral van de jeugd.
Langzaam wordt het dan donker en gaan de lampjes aan. De muziek wordt ook wat enthousiaster en er wordt gelachen en gezongen.
Lentefeest Tuinderslaan was dit jaar een geweldig feest waar we met plezier aan terugdenken.
Op naar het volgende feestje.

Initiatief uitgevoerd
25 mei 2019

Organisator
Ron Zwakenberg

Locatie
De locatie bevindt zich doorgaans op de oprit tussen Tuinderslaan 12 en 14, voor de feesttent, en de openbare weg vanaf Tuinderslaan 1 tot nr 14, voor het luchtkussen en evt andere attracties. Hiervoor wordt vergunning aangevraagd.

Opgehaald bedrag
€ 488,10

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet