Licht- en geluidsset voor jeugdconcert

Slotconcert de Wegwijzer van scholenproject KNA Lunteren groot succes!

Op 2 juli was het zover, het laatste slotconcert van het scholenproject van dit seizoen stond op het programma! De kinderen van groep 5 en 6 van de Wegwijzer waren dit keer aan de beurt. De leerlingen hebben uitgebreid geoefend in de afgelopen acht weken, waarin zij muzieklessen kregen van de docenten van KNA. Daarin maakten zij kennis met allerlei verschillende instrumenten, maar leerden zij ook hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Vorige week zaterdag was het zo ver: mochten de kinderen laten zien wat ze allemaal geleerd hadden. Dit keer was het concert buiten op Het Nieuwe Erf, wat vol zat met broertjes en zusjes, ouders en andere belangstellenden. De kinderen speelden en zongen er lustig op los waarbij ook alle instrumenten zelf aandacht kregen. Dit deden zij samen met het jeugdorkest en de jeugdslagwerkgroep van KNA, die ook zelf een paar nummers lieten horen. Ook het publiek deed mee bij ‘Ik heb een tante uit Marokko’, waar zelfs een beetje meegedanst werd.

Al met al was het concert weer een groot succes, met enthousiaste ouders en kinderen die een leuke middag hebben gehad. De kinderen kunnen nu een gratis proefles volgen bij KNA, om zo dit muzikale avontuur een vervolg te geven.

Na de zomer beginnen we weer opnieuw bij de scholen, zodat alle leerlingen in Lunteren kennis maken met muziek en KNA. Hou dus deze krant en onze social media in de gaten voor de volgende concerten!

Initiatief uitgevoerd
2 juli 2022

Organisator
Kunst Na Arbeid Lunteren

Locatie
Muziekgebouw KNA Lunteren

Opgehaald bedrag
€ 1.000,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet