Moestuin(bakken) Van Heutszlaan 2 t/m 20

Na het aanmelden van ons initiatief zijn de ideeën voor onze gezamenlijke tuin wat gewijzigd.

Er was een grote vraag om de tuin Rechts 'aan te kleden'. Mede omdat we nog steeds last ervaren van fietsers die via ons straatje naar hun achtertuin fietsen omdat er schijnbaar nog steeds een mogelijkheid was om doorgang te vinden, ondanks ons reeds geplaatste hekwerk. Daarnaast wilden de buren aan het einde van de flat ook een gezellige plek om samen te komen.


De tuin Links (aan de voorkant) had ook weer een boost nodig. Zo was het tuinhekje hard aan vervanging toe en dit keer wilden wij een stevigere en duurzamere constructie. We hebben gekozen voor dezelfde constructie als de tuin Rechts (achterin) die al enkele jaren geleden is geplaatst en beplant met hedera.
Omdat onze kinderen de zandbak zijn ontgroeid hebben wij deze verwijderd en nieuw gras moeten zaaien. Hierdoor kwam er ook plek voor een moestuinbak, wat bij nader inzien niet geschikt is vanwege vele katten en slakken. Dus hebben wij gekozen voor een bak met meerjarige planten voor wat diversiteit en kleur. De grond in onze tuin is helaas niet voedzaam genoeg en door ons hoger gelegen tuin wordt het (regen)water veelal opgezogen door onze prachtige bomen. Dus afgebakend in een bak overleven deze planten beter.

We zijn erg blij hoe we dit met elkaar hebben gedaan en hopen nog vele zomers te genieten van onze tuin!! Bedankt Ede Doet! 

Initiatief uitgevoerd
12 juni 2021 t/m
17 juli 2021

Organisator
Shireen Sauer

Locatie
Ede Oost

Opgehaald bedrag
€ 349,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet