< Terug

Extra benodigdheden vanwege COVID

Het was een geweldig BBQ feest van onze Trompstraat. En dat na 3 jaar, we merkten echt dat onze buurtbewoners niet konden wachten om te beginnen.


We zijn einde middag begonnen om de tenten op te zetten en je zag de huizen leeglopen met bewoners die ons kwamen helpen. Heerlijk.

Gezellig drankje erbij en het was al feest. Ook merkten we dat mensen er echt behoefte aan hadden. Wij hebben bewoners in onze straat van 84 jaar maar zij zijn altijd de eerste die zich hebben aangemeld voor de BBQ. Zo is het eigenlijk niet alleen een BBQ maar ook een beetje welzijn van anderen, kijken hoe het met hen gaat omdat je ze toch wat minder in de gaten hebt gehad de laatstste tijd. Kan je iets voor ze doen of redden ze zich. En red die man die alleen is het wel, wordt hij niet eenzaam. Zo is het voorons weer een bevestiging dat het niet alleen een BBQ is voor onze jongere buurtbewoners maar eigenlijk des te meer voor de buurtbewoners die wat ouder zijn.


Daarom tip van ons Kijk eens naar elkaar om maak eens een praatje, neem de tijd om te onthaasten want dat doet een ander zo goed. Dat er naar iemand omgekeken wordt, dat willen we toch allemaal?

 

Volgend jaar hebben we de Save the Date er al uitgestuurd en ook het initiatief is al aangemaakt en zelfs goedgekeurd.


We hebben er weer zin in en hopen dat onze buurtbewoners er weer allemaal bij zijn en dat het goed met hun mag gaan.

 

Initiatief uitgevoerd
27 augustus 2022

Organisator
Carola Walet

Locatie
Tussen Trompstraat 26 en 28

Opgehaald bedrag
€ 130,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet