Grote picknicktafel speeltuin Vanenburg

Op donderdag 30 juni was het eindelijk zover. De nieuwe picknicktafel van de Vanenburg werd ingewijd met een gezellige picknick voor de bewoners. De picknick werd door ons georganiseerd en was er voor alle bewoners van de Vanenburg. 

Verschillende mensen hadden allerlei lekkers meegenomen. Van groente en fruit en vegan cupcakes tot chips en nootjes, kortom er was voor elk wat wils. Naast koffie, gewone thee en limonade was er ook heerlijke Marokkaanse thee. Bij deze picknick proefde je letterlijk de verschillende culturen die onze buurt rijk is. 

Een leuke aanvulling was de ‘kletspot’. Dit gaf ons sowieso garantie voor gezelligheid. In deze pot zitten allerlei vragen zoals ‘Ben jij liever knap en dom of lelijk en intelligent’? Een leuk hulpmiddel om eens wat andere gespreksonderwerpen te hebben. Zo leren we elkaar als buren op een ongedwongen manier beter kennen, leuk toch? 

Het was een super gezellige middag en in de wandelgangen gingen er al geruchten rond van ‘Hé, dit moeten we vaker doen!’ Wie weet komt er nog een keer een herhaling.

Initiatief uitgevoerd
30 juni 2022

Organisator
Anoniem

Locatie
In de speeltuin van de Vanenburg.

Opgehaald bedrag
€ 629,90

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet