Kunstfestival voor Kinderen

Dit jaar konden we eindelijk weer een regulier Kunstfestival voor Kinderen organiseren! Alweer de 7de editie, het is inmiddels echt een traditie geworden in Bennekom. Dit jaar lag het accent wat meer op technieken en op recycling, een leuke uitdaging. Kinderen mochten bv weven met allerlei verschillende materialen, van wol tot fiets binnenbanden. Ze mochten knuffels pimpen à la Tjeempie Dessert Weavers, etsen maken met Tetrapak (je eigen melkpak) of Japanse visvlaggen maken of lekker schilderen op lp's. Uiteraard mochten de kinderen ook de Bennekomse Beestenbende weer beschilderen en deze staat nu te pronken in een etalage van een leegstaande winkel. Speciaal voor de kleintjes was er het Dreumes en peuterplein waar kinderen o.a. zelf paardjes mochten beschilderen en het duo Roze Wolke Wietje en Roze Wolke Fytje konden ontmoeten om een mooi woordje te vertellen. Hier werd ook voorgelezen door Cultura en konden ze trommeltjes maken van lege yoghurtemmertjes. Zoals altijd stond de langste rij voor de stencil workshop, zelf je eigen stencil spuiten met een spuitbus blijft de topper. 

Het Kunstfestival voor Kinderen was weer een groot succes, mede dankzij de Ede doet waardecheques. Kinderen en ouders waarderen het kunstfestival enorm. Het festival is gratis toegankelijk voor alle kinderen omdat juist ook kinderen van ouders zonder dikke portemonnee, aan alles mee moeten kunnen doen. Zonder deze waardecheques van Ede Doet kunnen wij dit festival niet organiseren. Dus hopelijk steunt ook u ons Kunstfestival voor Kinderen en komt er in 2023 een 8ste editie!

Initiatief uitgevoerd
2 juli 2022

Organisator
Elise Huijberts

Locatie
Het Kunstfestival voor Kinderen vindt plaats in het centrum van Bennekom, van het Slootenplein tot aan het Bart van Elstplantsoen.

Opgehaald bedrag
€ 2400,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet