Scholenproject KNA Lunteren in samenwerking met de Lunterse Basisscholen

Het scholenproject van Muziekcentrum Lunteren in samenwerking met de 5 Lunterse basisscholen is nu ongeveer 2 jaar onderweg. Met veel enthousiasme krijgen de leerlingen muziekles en kunnen zij na 10 weken al heel wat laten horen. Het project is opgebouwd uit 3 jaren met de hoop op een langere samenwerking met alle scholen. Afgelopen 2 jaar hebben we mooie concerten gehad met veel enthousiaste leerlingen maar ook enthousiaste ouders. Als vereniging zijn we erg blij met het groeiend aantal jeugdleden door dit mooie project. Het is een hele investering geweest en is het nu nog steeds hier en daar maar er komen al mooie resultaten uit voort.

De afsluitingen van de 10 weken muziekles vinden normaal gesproken plaats in t' Sporthuus. Aan het begin van het project kwam de vereniging gelijk voor wat uitdagingen te staan vanwege de corona pandemie. Daarom is er een keer gekozen voor een livestream. Daarnaast is er een keer een afsluiting in Floor geweest en op het nieuwe Erf. Hierdoor blijven we ook in contact met Lunteren. Alle afsluitingen waren zoals eerder genoemd een groot succes.

Het komende jaar gaan we jaar 3 in van het project met weer een nieuw thema. Als vereniging kijken we er naar uit. Allen bedankt voor het doneren van de ede doet cheque voor dit mooie project, hopelijk kan het nog wat jaren op deze manier doorgaan en kan de jeugdopleiding van Muziekcentrum Lunteren steeds meer groeien.

Initiatief uitgevoerd
1 mei 2023

Organisator
Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Lunteren

Locatie
Euterpe is het hoofdgebouw van de muziekvereniging. De slotconcerten van het scholenproject vinden plaats in de Sporthal in Lunteren.

Opgehaald bedrag
€ 4.377,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet