Buurtfeest 2023

In het voorjaar 2022 hebben wij in de Edendreef een feestelijk buurtfeest georganiseerd.  Dit was een groot succes en voor ons reden om dat dit jaar te herhalen.

Dankzij de Ede Doet cheques konden wij het financieel allemaal aardig voor elkaar krijgen en hadden wij van de deelnemers slechts een kleine bijdrage nodig om opnieuw een spetterend buurtfeest compleet met barbecue te kunnen organiseren.  Op zaterdag 13 mei was het zover en om 15.00 uur kon het feest beginnen.

Vroeg in de middag  stonden de kleintjes al te trappelen van ongeduld, omdat ze bijna niet konden wachten tot de twee reuzegrote springkussens waren opgeblazen. Wat een pret voor de kinderen! Om het nog feestelijker te maken konden ze zich ook nog naar wens laten schminken.

Later op de middag kwamen er, als kers op de taart, twee heuse, levensgrote brandweerauto’s aanrijden “voor een oefening” in onze straat. De slangen werden uitgerold en de kinderen mochten mee oefenen: een kijkje nemen in de brandweerauto’s, een rondje meerijden en elkaar met die grote, zware brandslangen kleddernat spuiten. De zon scheen en de temperatuur was goed, dus dat was voor niemand een probleem.

Inmiddels was het tijd geworden voor een lekkere maaltijd. De barbecues werden aangezet, op een paar lange tafels verscheen lekkers en aan de lange tafels werd het de rest van de avond weer een gezellig samenzijn.

Ook deze keer kijken we terug op een geslaagd feest, waarbij onze buren het gezellig hebben gehad en elkaar weer wat beter hebben leren kennen.

Initiatief uitgevoerd
13 mei 2023

Organisator
Armand Mauritz

Locatie
De speeltuin wat aan de Edendreef ligt.

Opgehaald bedrag
€ 693,43

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet