Zwerfkeien voor borders (vergroening Kroonwijk)

Vandaag was het dan zo ver! Levering van de keien en afronding van het project 'keien'.

Nadat we vorige week de keien zijn wezen uitzoeken in Lunteren, was vandaag de levering van de maar liefst 11 keien voor de Kroonwijk-Noord. Doordat we een aantal keien van kleiner formaat genomen hebben (ze waren in het echt groter dan verwacht) én we wat extra korting kregen, konden we ook de keien plaatsen die in de gemeenteborders (bij de parkeerplaats) zouden komen in een later stadium.

De vrachtwagen had een grijper en kon de keien met precisie plaatsen in de borders. Het resultaat mag er zijn! Gaaf om te zien dat we dit weer met elkaar voor elkaar hebben gekregen. We hopen dat het gaat helpen met de snelheidsverlaging van het verkeer en het aanrijden van de borderranden. Het ziet er in ieder al geval natuurlijk en fraai uit.

Ik wil iedereen bedanken voor de gedane donatie en de aangeboden hulp. We hebben zelfs extra budget opgehaald, welke we nu naar het volgende initiatief hebben gedaan: een groot insectenhotel en een bijpassend parkbankje. Zie: https://www.ededoet.nl/verslag-toevoegen/3437 Ook hier hopen we in september weer genoeg voor op te halen.


Jeffrey van Arem

Initiatief uitgevoerd
18 november 2023

Organisator
Jeffrey van Arem

Locatie
Kroonwijk-Noord

Opgehaald bedrag
€ 592,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet