Roofvogelshow Valkse Dag

Zaterdag 6 mei was de Valkse dag en deze dag werd opgeluisterd met een bijzondere roofvolgelshow waar het publiek tweemaal van mocht genieten. En dat werd gedaan!

Het terrein lag er voor de rest bijna verlaten bij toen Gerard en Bettine hun bijzondere vogels aan het publiek tentoonstelden. Het commentaar en de uitleg van Bettine was leerzaam en vermakelijk en de vrijheid en ongedwongenheid waarmee de vogels te midden van het publiek kwamen bijzonder. Een sterke man mocht een gier opvangen terwijl de gier verleidt werd met allemaal lekkers. Dat de gier ook probeerde een stukje van de vinger van de man mee te nemen vergrootte het plezier! Dappere kinderen gingen in het midden van de kring op de grond liggen terwijl een andere gier tussen hen door hipte op zoek naar het voedsel wat Gerard hem toewierp.

Een bijzonder klein vogeltje uit Afrika was zo gewend aan het publiek dat hij van de een naar de ander vloog en gezellig uitrustte op het hoofd of een schouder van de toeschouwers. Het geheel werd afgesloten met een Amerikaanse Zeearend. Deze nam de tijd, vloog verschillende rondjes en vermaakte ons met een extra rondje voordat hij zich op de foto liet zetten.

Mede door u Ede doet bonnen waren deze roofvogelshows mogelijk, dank u wel daarvoor ! 

Initiatief uitgevoerd

Organisator
W van Geerenstein

Locatie
Weiland gelegen aan de Ganzenkampweg

Opgehaald bedrag
€ 1000,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet