CULTUREEL BEZOEK

Op woensdagmiddag werden de bewoners van de Zuiderkroon met een touringcar vervoerd naar Ederveen. Daar werd een bezoek gebracht aan MOMO theaterwerkplaats waar jongeren met een beperking hun dagbesteding hebben. Die dagbesteding bestaat uit cultuur zoals muziek, theater en dans. Deze mede mensen zijn al 3x op bezoek geweest met een voorstelling in de binnentuin van de Zuiderkroon en het verlangen was om het nu eens anders om te doen. Ook een wens van deze jonge mensen. Bij aankomst was de leiding enthousiast en de jonge mensen waren al in de theaterzaal. Het stuk wat opgevoerd werd ging over het doen en laten bij het opstaan wat veranderd moest worden, de burgemeester was niet erg geliefd. 

het is wonderlijk wat deze jonge mensen kunnen en hoe ze begaan zijn in het spel. Hier kunnen volwassen mensen nog veel van leren.

De bewoners werden herkend en zij waren heel blij met een prachtig schilderij met foto's van hun optreden in onze binnentuin.

Na de voorstelling nog even contacten gelegd en als je ziet dat die jonge mensen ondanks al hun beperkingen blij zijn, ongelooflijk.

Alle respect voor de begeleiders die met hun dagelijks optrekken.

Iedereen ging tevreden naar huis en men was wederom onder de indruk.

Initiatief uitgevoerd
22 maart 2023

Organisator
Willem Sanders

Locatie
senioren appartementen complex

Opgehaald bedrag
€ 300,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet