Aanschaf slanghaspel met tuinslang

Verslag Aanschaf Waterslang en haspel voor het Bart van Elst plantsoen.

 

In 2021 is op initiatief van de Dorpsraad Bennekom en Bloemrijk Bennekom een deel van de beplanting van het Bart van Elst plantsoen in Bennekom aangepast. Een en ander in samenspraak met Buurtbeheer Ede Zuid en Bennekom van de gemeente Ede.

Het watergeven in tijden van droogte gebeurde door de watergeefgroep van de Ondernemers Vereniging Bennekom op momenten dat ze toch al de boomspiegels in de Dorpsstraat moesten besproeien. Met ingang van 2023 is de Ondernemers Vereniging Bennekom gestopt met deze boomspiegels, omdat dat te duur werd. Als gevolg daarvan heeft ook deze watergeefgroep zichzelf opgeheven.

Omdat er een waterpunt in het Bart van Elst plantsoen aanwezig is, heeft Bloemrijk Bennekom samen met de Dorpsraad een Ede Doet project gestart om een waterhaspel van voldoende lengte aan te schaffen.

Nadat er voldoende donaties binnen waren, is deze haspel aangeschaft en inmiddels succesvol aangesloten met behulp van een verloopstuk op het waterpunt in het BVE plantsoen. In de droge periode in mei/juni hebben we al goed gebruik kunnen maken van de waterslang. Zie bijgaande foto's om een beeld te krijgen.

Initiatief uitgevoerd
1 juni 2023

Organisator
Frances Verheij

Locatie
Bert van Elstplantsoen

Opgehaald bedrag
€ 128,98

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet