Buurt BBQ Willem Witsenlaan

Na veel voorpret bij de organiserende buurtbewoners was het dan eindelijk zo ver, onze gezellig straatbijeenkomst. Hoewel we officieel pas om 16:00uur zouden beginnen was het de hele dag al druk met de voorbereidingen.

De partytenten werden opgezet, de live band begon met opbouwen en soundchecken, de kruip-sluip aanhanger werdt opgesteld en voorzichtig aan kwam iedereen de nodige spullen brengen, van tafels, stoelen, borden en bestek, tot lekkere hapjes, een vuurkorf, marshmellows en nog veel meer.

En om 4 uur was het al snel gezellig. De BBQ ging aan, er was heerlijke soep en de band speelde de sterren van de hemel. Iets later op de avond werden we getrakteerd op een bijzondere voorstelling van het Nacht Theater, die slim gebruik wist te maken van een huis van een buurtbewoner en van ons allemaal, jong en oud, de aandacht wist vast te houden.

Het bleef nog lang gezellig in de straat en menig bewoner zal een relatief korte nacht gehad hebben :-)

Op "the day after" was het eigenlijk weer net zo gezellig met het opruimen van de restanten, de tenten en afdaken, en uiteraard de grote "wie mist er nog een bord" loterij die nog een paar dagen heeft aangehouden.

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde dag waarbij we iedere aanwezige hartelijk danken voor hun gezelligheid!

 

Initiatief uitgevoerd
30 september 2023

Organisator
Erwin Kerk

Locatie
De speeltuin in de Willem Witsenlaan

Opgehaald bedrag
€ 135,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet