vervanging spelattributen Bosbad

Het Bosbad Lunteren is een particuliere stichting, die als inkomsten de entreegelden en abonnementsgelden heeft. Dit is onvoldoende om de exploitatie-kosten geheel te dekken. Vandaar dat er ook een -zwaar bevochten, maar beperkte- subsidie komt van de gemeente Ede. Alle renovaties moeten uit deze middelen gedaan worden, daartoe moet er zeer spaarzaam worden om gegaan met de beschikbare middelen. Vernieuwing van een aantal spelattributen was nodig. Dat is gelukkig mogelijk gemaakt door de actie Ede-doet!

De spel-attributen, die in het Bosbad in het water gebruikt worden, waren versleten of al lang kapot. Deze waterbestendige spel-attributen zijn duur in aanschaf. Ook de voetbaldoelen op het kleine voetbalveldje naast het zwembad waren in zeerslechte staat.

Dankzij Ede-doet zijn diverse zwem-attributen aangeschaft:

diverse soorten zwemvlotten, landen, duikmaskers, diverse maten zwemarmbandjes, een Dan-ring. Voor het voetbaldoeltje zijn twee kleine stevige voetbaldoeltjes gekocht, die niet kunnen omvallen en stevig zijn vast gezet in beton. Ook hebben er met Ede-doet-geld enige reparaties aan het houten speelkasteel plaats gevonden.

 In twee rondes in 2018 is het bedrag bij mekaar gespaard. In het zwemseizoen 2018 zijn de aankopen al gedaan en er is -met veel plezier- al veel gebruik van gemaakt!

Initiatief uitgevoerd
31 december 2018

Organisator
Martijn Stöfsel

Locatie
Het Bosbad in Lunteren!

Opgehaald bedrag
€ 3.481,44

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet