< Terug

Wicherumloo Verbindingsfeest bij woonzorghuis Wicherumloo te Wekerom

Verbindingsweek bij Wicherumloo,

 

Van 10 t/m 14 mei jl. vierden we bij woonzorghuis Wicherumloo in Wekerom de Verbindingsweek. Een week lang organiseerden we activiteiten waarbij bewoners, familieleden, mantelzorgers, zorgpersoneel, vrijwilligers en dorpsgenoten elkaar konden ontmoeten. Het was een erg fijne en gezellige week onder de meest ideale weersomstandigheden; een goede temperatuur en het zonnetje scheen uitbundig!

 Om ervoor te zorgen dat grotere groepen mensen elkaar op een verantwoorde wijze konden ontmoeten plaatsten we een mooie grote tent op het buiten terrein waar alle activiteiten in en om konden plaatsvinden. Aan het begin van deze week was er een korte overdenking waarbij we een moment stilstonden bij de achterliggende Corona periode. Verder was de week goed gevuld met diverse uiteenlopende ontmoetingsactiviteiten. Zo speelden we de 'altijd prijs bingo', verzorgde shantykoor 'De vrouwen van schipper Kee' een gezellig optreden en kon er worden genoten van een heerlijke High Tea. Daarnaast was er een avond voor alle zorgmedewerkers en vrijwilligers. Fijn om elkaar weer op de ongedwongen manier te kunnen ontmoeten! tot slot was er op zaterdag nog een lekker en uitgebreid ontbijt en sloten we de week af met een wandel foto puzzeltocht door het dorp Wekerom. bij het Kulturhus was een korte pauze waar we konden genieten van een lekker kopje koffie met taart en bij terugkomst aten we heerlijk in de tent en buiten op het terras een portie frites met een lekker broodje kip. Als echte afsluiting van de week werd iedereen getrakteerd op een overheerlijk ijsje uit de toek toek van Bernardo's ijssalon uit Ede!

Onze bewoners met familieleden en mantelzorgers, de zorgmedewerkers, onze ruim 150 vrijwilligers en een grote groep dorpsgenoten hebben genoten van een hele fijne en gezellige week waar met name het 'elkaar ontmoeten' en de verbinding onderling centraal stond!

 Wij bedanken Ede Doet Hartelijk voor het mede mogelijk maken van deze waardevolle week! 

VOOR EEN VOLLEDIG FOTO OVERZICHT VERWIJZEN WIJ U GRAAG NAAR ONZE SITE: WWW.WICHERUMLOO.NL  (OVER WICHERUMLOO-FOTOGALERIJ-VERBINDINGSWEEK 2022)

Initiatief uitgevoerd
31 augustus 2022

Organisator
Jantine Burgers

Locatie
Bij Woonzorghuis wicherumloo

Opgehaald bedrag
€ 3 000,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0318 24 01 18

info@ededoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ede Doet